Elektromaterialen

Fabrikanten

Nieuwsbrief

Luidsprekersnoer

Een luidsprekerkabel is bedoelt om luidsprekers met de geluidsbron te verbinden. Onze luidsprekerkabels(ook wel luidsprekersnoer of speakerkabels etc. genoemd) bestaan uit twee geleiders, welke beide geïsoleerd zijn. Deze isolatie bestaat uit een plastic omhulsel, van PVC. Door de isulatie is er minder signaal verlies wanneer de kabel langs ande...

Een luidsprekerkabel is bedoelt om luidsprekers met de geluidsbron te verbinden. Onze luidsprekerkabels(ook wel luidsprekersnoer of speakerkabels etc. genoemd) bestaan uit twee geleiders, welke beide geïsoleerd zijn. Deze isolatie bestaat uit een plastic omhulsel, van PVC. Door de isulatie is er minder signaal verlies wanneer de kabel langs andere elektrische kabels ligt.

Meer

Luidsprekersnoer Er zijn 11 producten

Toont 1 - 11 van de 11 items

Het gemak van een ruime keuze

U HEEFT KEUZE UIT DUIZENDEN PRODUCTEN VAN TIENTALLEN LEVERANCIERS EN MERKEN

GOEDKOOP-ELEKTRA LEVERT UITLSUITEND TOPMERKEN. WIJ BIEDEN U EEN RUIM ASSORTIMENT MET PRODUCTEN DIE AAN HOGE KWALITATIEFE EISEN VOLDOEN.

BEKIJK ALLE MERKEN & LEVERANCIERS SPECIALE WENSEN?
company-logo

Wij waarborgen en streven altijd naar een

DE BESTE
KWALITEIT & SERVICE

WIJ LUISTEREN NAAR DE WENSEN VAN ONZE KLANTEN. VELE GINGEN U VOOR EN WIJ BEDANKEN HUN VOOR DE MOOIE BEOORDELINEN, WIJ STREVEN NAAR EEN UITSTEKENDE SERVICE EN LAGE PRIJZEN.

9.1

De waardering van Goedkoop-Elektra.nl bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 824 reviews.