Elektromaterialen

Fabrikanten

Nieuwsbrief

Cai kabel

Coaxiale kabel (Beter bekend als COAX of CAI) is een kabel waarvan de twee geleiders concentrisch zijn. Beide geleiders zitten op dezelfde ass, vandaar de naam COAX.

De kern (binnenste koperen geleider) en de mantel zijn de twee stroomvoerende verbindingen. Doordat de assen van beide geleiders samenvallend zijn, heffen de elektrische en magneti...

Coaxiale kabel (Beter bekend als COAX of CAI) is een kabel waarvan de twee geleiders concentrisch zijn. Beide geleiders zitten op dezelfde ass, vandaar de naam COAX.

De kern (binnenste koperen geleider) en de mantel zijn de twee stroomvoerende verbindingen. Doordat de assen van beide geleiders samenvallend zijn, heffen de elektrische en magnetische velden van binnen- en buitengeleider elkaar buiten de kabel zo goed als op, waardoor weinig tot geen stoorsignalen naar binnen of naar buiten kunnen lekken.

Een hoge kwaliteit coaxkabel wordt gebruikt voor hoogfrequente signalen (denk hiernij aan een televisiesignaal of een signaal in een computernetwerk).

Meer

Cai kabel Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items

Het gemak van een ruime keuze

U HEEFT KEUZE UIT DUIZENDEN PRODUCTEN VAN TIENTALLEN LEVERANCIERS EN MERKEN

GOEDKOOP-ELEKTRA LEVERT UITLSUITEND TOPMERKEN. WIJ BIEDEN U EEN RUIM ASSORTIMENT MET PRODUCTEN DIE AAN HOGE KWALITATIEFE EISEN VOLDOEN.

BEKIJK ALLE MERKEN & LEVERANCIERS SPECIALE WENSEN?
company-logo

Wij waarborgen en streven altijd naar een

DE BESTE
KWALITEIT & SERVICE

WIJ LUISTEREN NAAR DE WENSEN VAN ONZE KLANTEN. VELE GINGEN U VOOR EN WIJ BEDANKEN HUN VOOR DE MOOIE BEOORDELINEN, WIJ STREVEN NAAR EEN UITSTEKENDE SERVICE EN LAGE PRIJZEN.

9.1

De waardering van Goedkoop-Elektra.nl bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 851 reviews.