Elektromaterialen

Fabrikanten

Nieuwsbrief

Schakelmateriaal

JUNG

De standaardlijn schakelmateriaal van Jung heet AS 500. Het standaard schakelmateriaal is niet slagvast maar door het robuuste model is het sterk, gaat het lang mee en is het tevens het meest verkochte product. Naast de standaardlijn bestaat er Jung AS universeel, deze lijn is slagvast en iets duurder.

Meer informatie over kleuren, mogeli...

JUNG

De standaardlijn schakelmateriaal van Jung heet AS 500. Het standaard schakelmateriaal is niet slagvast maar door het robuuste model is het sterk, gaat het lang mee en is het tevens het meest verkochte product. Naast de standaardlijn bestaat er Jung AS universeel, deze lijn is slagvast en iets duurder.

Meer informatie over kleuren, mogelijkheden en het datablad is te vinden op deze site.

Jung heeft een ruime keuze uit de volgende luxere lijnen:
Edestaal - A creation - LS Design – Goud – Aluminium – Antraciet - Glanzend chroom -  LS 990 - LS plus - Flat Design -  A500 - A plus - CD 500 - CD plus - SL 500 - WG 800 - WG 600 - AP 600.

Een overzicht met afbeeldingen is te vinden op deze site. Op de volgende site vindt u een ruim assortiment basiselementen, mocht het juiste basiselement er niet tussen staan, dan is het basiselement op deze pagina te vinden. Op deze pagina kunt u ook alle technische info over de basiselementen vinden die via deze site verkocht worden.

BUSCH JAEGER

In ons land is het merk Busch en Jaeger het meest verkochte schakelmateriaal. De duitse website van Busch Jaeger ondersteunt ook de Nederlandse taal en is veel gebruiksvriendelijker dan de Nederlandse. Daarom verwijzen de volgende links u verder.

Busch Jaeger heeft 1 standaard lijn schakelmateriaal en 8 luxere lijnen. Het standaard schakelmateriaal is in de creme (ral1013) te krijgen en Alpin wit (ral 9010) In onderstaand overzicht vind u verschillende links naar voorbeelden van de lichtschakelaars van Busch Jaeger. De standaard lijn is bij Goedkoop Elektra te bestellen, de overige lijnen kunnen besteld worden in de onderdelen database.

Doordat de verschillende lijnen van busch jaeger gecombineerd kunnen worden , ontstaan er gigantisch veel mogelijkheden. In het volgende pdf-bestand staan alle mogelijkheden afgebeeld. http://www.buschjaeger.de/nl/pdf/5067_Licht_10_08_NL.pdf

Op de volgende pagina is een overzicht te vinden van alle schakelaars welke geleverd worden door Busch Jaeger, mocht de juiste schakelaar niet op deze site te vinden zijn. Op deze pagina staat ook technische info en de aansluitschema's van de verschillende schakelaars. http://www.busch-jaeger-catalogus.nl/index.php

Opbouw Schakelmateriaal

Omdat het  opbouw schakelmateriaal vaak achter het keukenblok en in de meterkast gebruikt wordt leveren wij onze producten voornamelijk van het merk Peha. Het design van het schakelmateriaal is daarbij niet belangrijk, wel is het prijstechnisch zeer gunstig. Het is mogelijk de overige merken te bestellen.

Industrieel Schakelmateriaal

Van het merk Mennekes leveren wij voor krachtstroomaansluitingen slagvast industrieel schakelmateriaal voor o.a. werkplaatsen en magazijnen. Deze producten zijn van hoge kwaliteit, makkelijk in gebruik en de de stekkers en stopcontacten zijn voorzien van afgeronden kanten waardoor inpluggen eenvoudiger gaat.

Vanwege de zeer hoge kwaliteit  en de relatief lage prijs vergeleken met de andere merken, worden de 230C stopcontacten en schakelaars voornamelijk geleverd uit de 

De 230V stopcontacten en schakelaars worden geleverd uit de OCEAN serie van Busch Jaeger. Het is overigens wel mogelijk om alle andere merken te bestellen.

Schakelmateriaal Inbouw

Goedkoop Elektra richt zich voornamelijk op de 4 grootste merken schakelmateriaal: Busch Jaeger, Gira, Jung en Peha.Van deze merken is het noodzakelijk om de schakelaar en de afdekking afzonderlijk van elkaar te bestellen. Er kunnen afdekramen geplaatst worden van 1voudig tot en met 5voudig, hierbij zijn er “volle”en “halve”wippen. De wandcontactdozen kunnen compleet besteld worden.

STANDAARD ELEMENTEN

Omdat Goedkoop Elektra regelmatig de vraag krijgt: “Wat voor een schakelaar heb ik nodig?” Worden hieronder de verschillende mogelijkheden van verschillende schakelaars behandeld, omdat 

Wisselschakelaar

Eenvoudige schakelingen: wordt gebruikt op het toilet, badkamer, voornamelijk voor ruimtes met slechts 1 aan-uit schakelaar.

Hotelschakeling: hierbij bedienen 2 wisselschakelaars 1  lamp.

De wisselschakelaar dient afgedekt te worden met een volle wip.

Serieschakelaar

Eenvoudige dubbele schakelaar waarop een dubbele bedieningswip gemonteerd wordt.

De serieschakelaar wordt bijvoorbeeld  gebruikt bij de eethoek: 1 van de 2 halve wippen voor het licht boven de eethoek, de andere halve wip voor het licht in de woonkamer.

Wissel-Wisselschakelaar

De wissel-wisselschakelaar is een luxere variant van de Serieschakelaar, deze dubbele schakelaar kan gebruikt worden voor een hotelschakeling. De wissel-wisselschakelaar moet afgedekt worden met een dubbele wipper, dit wordt ook wel een seriewip genoemd.

Deze schakelaar is bijvoorbeeld te gebruiken onderaan de trap, 1 halve wip voor het licht in de gang en de andere halve wip voor het licht boven, vervolgens kan boven het licht weer uitgedaan worden met een wisselschakelaar.

Kruisschakelaar

Gebruik een kruisschakelaar samen met 2 wisselschakelaar om 1 lichtpunt te schakelen. Dit komt voor op slaapkamers, 1 schakelaar bij de deur en 2 naast het bed.

2-Polige Schakelaar

Gebruik deze schakelaar bijvoorbeeld voor de buitenverlichting of andere specifieke gevallen. Deze schakelaar kan ook met een controlelamp  geleverd worden.

3-Standenschakelaar

Gebruik deze schakelaar voor een mechanische afzuiging. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor in de badkamer of de keuken.

Jalouzieschakelaar

Gebruik deze schakelaar voor de besturen van Jalouzieen of Screens.

KLEURGEBRUIK

Elk merk schakelmateriaal kent zowel een standaard als een aantal luxe lijnen. De kleuren Creme en Alpin wit zijn de 2 standaardkleuren leverbaar in deze lijn. Er bestaat wat verwarring over de juiste benaming van de kleur.

Wit schakelmateriaal (creme) is overeenkomstig met ral 1013.

Zuiver wit of Alpin wit schakelmateriaal is overeenkomstig met ral 9010.

GIRA

De standaardlijn schakelmateriaal van GIRA heet Systeem 55.

Systeem 55 is afgeleid aan de afmeting van de wipper :55x55mm. Meer informatie en afbeeldingen zijn hier te vinden.

Naast de standaard lijn kent GIRA 8 luxere lijnen schakelmateriaal namelijk:

E2 – Event – Esprit - F100 - E22 - S-color – Edelstaal - TX_44.

Een overzicht van deze lijnen is te vinden op onderstaande link. http://www.gira.com/nl_NL/produkte/schalterprogramme.html

Op de volgende pagina is de nederlandse catalogus van Gira te downloaden, hier vind u ook alle artikelnummers van de luxere lijnen schakelmateriaal. http://download.gira.com/data2/1802_24.pdf

Meer informatie en een selectietool voor huisautomatisering is te downloaden via de volgende link: http://download.gira.de/data2/1911200710.pdf

PEHA

Van het merk PEHA heet de standaardlijn schakelmateriaal van "standaard" . Op onderstaande  website is van elk leverbaar product  een afbeelding te vinden, er zijn geen sfeerfoto’s beschikbaar. PEHA kent naast de standaardlijn ook 5 luxere lijnen schakelmateriaal. Te weten: Dialog – Aura – Nova – Compacta - Concept45.

Er zijn verschillende  uitvoeringen en kleuren beschikbaar. Een overzicht van de verschillende lijnen kan hier gevonden worden.

In de digitale showroom vindt u een tentoonstelling van De Aura en de Nova lijn. Onderaan links in de digitale showroom is een "schakelaar showroom" te vinden waarin elke gewenste combinatie gemaakt kan worden.

 Op deze site staat een ruim assortiment PEHA basiselementen. Indien u niet het juiste product kunt vinden, kunt u kijken op de volgende link om het juiste basiselement te vinden.

Veel van de bovenstaande A-merken schakelmateriaal hebben een ruim assortiment KNX componenten.
Deze componenten dient u in uw reeds aanwezige groepenkast te plaatsen en zorgen ervoor dat u uw hele woning via een ipad kunt aansturen.

Meer

Schakelmateriaal Er zijn 90 producten

Subcategorieën

 • Jung

  De naam Albrecht JUNG is al meer dan 100 jaar een bekende naam die staat voor voortgang en ontwikkeling in de elektrotechniek. JUNG produceert onder andere schakelaars, contactdozen, dimmers, automatische schakelaars, jaloeziesturingen en volledige gebouwbeheerssystemen. 

  Zowel Goedkoop-elektra als JUNG staan voor technische vernieuwing, hoge kwaliteitsnormen en moderne ontwerpen. Deze zijn typerend voor onze ontwikkelingen van componenten en systemen.  

  Bij Goedkoop-elektra kunt u terrecht voor alle lijnen van JUNG. U vindt op de website onder andere; 

  • AS500 Creme
  • AS500 WIT
  • CD-Range
  • ST-range
  • LS990 Creme
  • LS990 WIT
  • LS990 Antraciet
  • LS990 Edelstaal
  • LS990 Zwart
  • LS990 Aluminium
  • Wg800
  • WG600
  • AP 600

   

  Bij Goedkoop-elektra leveren wij alle Jung schakelmaterialen. Uit vooraad leverbaar binnen 1 werkdag! 

  Bent u op zoek naar JUNG schakelmateriaal en kunt u op onze site www.goedkoop-elektra niet vinden wat u zoekt? Mail naar info@goedkoop-elektra.nl en wij zullen u binnen onze mogelijkheden vriendelijk verder helpen. 

  Bent u bij nader inzien toch opzoek naar iets anders? Kijk ook eens naar de volgende merken die te vinden zijn op onze website; Peha –Gira - Berker en Busch & Jeager.

   

 • Gira

  Gira standaard 55 wit glanzend

  Bent u op zoek naar producten voor een basisinstallatie? Kijk naar de GIRA producten.

  Goedkoop- Elektra gaat voor kwaliteit en veiligheid tegen een betaalbare prijs. In het assortiment van Goedkoop-elektra zijn daarom de producten terug te vinden van GIRA.  Gira biedt kwaliteit en heeft een ruime keuze in producten speciaal voor de basisinstallatie.

  Gira standaard 55 heeft meer dan 300 functies voor een functionele maar bovenal veilige elektro technische installaties. 

  Naast de kleur "zuiverwit glanzend" is deze ook te bestellen in de kleuren "zuiverwit mat" en "créme wit glanzend."

  Het schakelmateriaal bestaat uit breukvast en slagvast thermoplast met hoge UV-bestendigheid en een uitermate gemakkelijk te reinigen oppervlak. Doordat Gira standaard 55 van hoogwaardige kwaliteit is gemaakt, is het materiaal bestand tegen slijtage door veelvuldig gebruik. 

  Kiest u bij Goedkoop-Elektra voor Gira standaard 55 zuiverwit glanzend? Dan kiest u duidelijk voor kwaliteit!

  Wanneer u besluit om Gira standaard 55 wit glanzend schakelmateriaal te bestellen dan levert Goedkoop-Elektra dit binnen 48 uur  op afgesproken adres (mits artikel voorradig). 

  Wilt u meer informatie over dit of een ander artikel? Neem dan contact op met Goedkoop-Elektra.nl.

  Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met alle voorkomende vragen over Gira standaard 55 wit glanzend schakelmateriaal. Is dit niet het schakelmateriaal wat u zoekt ? Bekijk dan hier het volledige assortiment schakelmateriaal van Goedkoop-Elektra.nl


 • Peha

  PEHA biedt u een grote keuze aan functies voor elk soort gebruik. Combinatieframes voor de waterpas- of loodrechte installatie sluiten het programma mooi af. De Peha standard is een A-kwaliteit schakelmateriaal die veel word toegepast in nieuwbouw en renovatie.

  Goedkoop-elektra bied Peha schakelmateriaal aan voor groothandel prijzen. 
  De Peha standard leveren wij uit voorraad in de kleuren wit en creme.
  Ook leveren wij de Peha linear ramen, en de Peha spatwaterdichte lijn. 

 • Busch&Jaeger

  Reflex SI/SI Linear

  Het fenomeen kent u van landschappen. Licht valt erop. En de omgeving reageert hierop met reflecties. Fascinerend. Op een vergelijkbare manier gaan de kleuren en vormen van de schakelaarserie Reflex SI / Reflex SI Linear de dialoog aan met leefruimtes. Daarbij glanzen deze twee designlijnen – zacht afgerond of zakelijk vierkant – door altijd moderne ingetogenheid. 

  Voltooide vormen.

  De schakelaarprogramma's Reflex SI en Si Linear overtuigen meteen dubbel: met zacht rond of zakelijk vierkant design. 

  Busch&jaeger schakelmateriaal.

  De volledige serie Reflex SI/SL Linear kunt u bij Goedkoop-elektra bestellen.

   

 • Berker

  Berker schakelmateriaal

   De schakelaars inbouw en stopcontacten inbouw 230V van het merk Berker worden overal in de wereld gebruikt. Dit om het schakelmateriaal mooier,eenvoudiger en comfortabeler voor de mens te maken.

  Berker hecht veel waarde aan kwaliteit, design en innovatie. Dit wordt bevestigd door verschillende onderscheidingen in binnen- en buitenland die Berker heeft mogen ontvangen. Berker is een erkend en vooraanstaand leverancier van hoogwaardige schakelmaterialen. Zij heeft een uitgebreid assortiment in verschillende design en kleur. Van tijdloos klassiek tot moderne systeemtechnieken, u kunt het allemaal bij Berker vinden.

   

  Standaardprogramma's 

  Berker S.1

  Deze lijn is een eenvoudig, tijdloos en functioneel design. De eenvoudige vorm van Berker S.1 maakt van deze lijn een moderne klassieker.

  Meer informatie 

  Berker S.1  werd het bekroond met de iF-Award 2000 en de Good Design Award 2001. 

  Eenvoudig in gebruik door het modulaire concept, de ergonomische vormgeving en de vierkante vorm.

  De duidelijke vormgeving van dit model is in harmonie met zeer verschillende omgevingen en is daarom geschikt voor vele soorten toepassingen.

  Dankzij de programmaoverlappende toepassing van wippen en centraalstukken voor de designlijnen Berker S.1, B.1, B.3, B.7 Glas is een gereduceerde voorraad nodig.

  Meervoudige afdekramen maken het mogelijk om combinaties tot 5 apparaten te gebruiken, verticaal of horizontaal.

  Leverbaar in de kleuren: mat in polarwit, glanzend in wit en polarwit.

   

  Berker Q.1

  Met haar unieke eigenschappen maakt de Berker Q.1 iedereen die op zoek is naar een breed schakelaarprogramma enthousiast. Het tijdloze design zorgt ervoor dat alle trends en de mode gevolgd kunnen worden. En daarmee is voor jaren een optisch en functioneel hoogtepunt gewaarborgd.

  Meer informatie 

  Berker Q.3

  De designlijn Q.3 heeft een moderne vierkante look met de unieke ‘soft-touch’. Het verschil vergeleken met het van designlijn Q.1 is dat de buitencontouren bij Q.3 niet zijn afgerond, maar de strakke hoeken bevat.

  Meer informatie 

  Modul 2

  Een programma met duidelijke lijnen, dat aan alle eisen die aan een moderne elektrische installatie worden gesteld voldoet.

  Meer informatie 

  Wandcontactdozen met ledverlichting

  Het brede assortiment wordt nog verder uitgebreid met een wandcontactdoos met

   

  Luxe programma's 

   

  Berker B.3

  De Berker B.3 gemaakt van aluminium valt op door de lichte glans van het metaal en de eenvoudige vormgeving. Het strakke design en de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren geeft uw interieur een tijdloos uiterlijk.

  Meer informatie 

  Berker B.7

  Het duidelijk, vlakke design past zich perfect aan de meeste inrichtingsstijlen aan en de klassieke vorm geeft ruimtes aantrekkingskracht. Dit alles wordt nog eens overtroffen door de keuze van materialen. Berker B.7 is vanwege zijn klassieke design een vaak gekozen product en is erg gewild.

  Meer informatie 

  Berker Serie R.1

  De Berker R.1 oogt eenvoudig en rustig door de afgeronde contouren en ronde centraaldelen. Bij designlijn R.1 zorgt dit voor een zeer eigentijdse en sympathieke uitstraling.

  Meer informatie 

  Berker Serie R.3

  Een spannend contrast van krachtige strakke contouren met ronde centraaldelen is kenmerkend voor designlijn R.3.

  Meer informatie 

  Berker K.1/K.5

  De designlijn Berker K.1 zorgt voor rechtlijnig evenwicht, die aan iedere ruimte een tijdloos karakter verleent.

   

  Als hoogwaardige uitvoering in roestvrij edelstaal of aluminium wordt de designlijn K.5 aanbevolen.

   

  Meer informatie 

  Berker Arsys

  Het elegante design, de tijdloos aansprekende kleuren en materialen zoals roestvrij edelstaal bieden u precies die grote hoeveelheid variaties, die nodig zijn voor de meest uiteenlopende interieurstijlen.

  Meer informatie 

  Berker Serie R.classic

  Net als de R.1 is dit een schakelaar met ronde contouren en een gestroomlijnde draaiknevel. Dit is de moderne uitvoering van de klassieke ronde draaischakelaar.

  Meer informatie 

  Wandcontactdozen met ledverlichting

  Het brede assortiment wordt nog verder uitgebreid met een wandcontactdoos met ledverlichting! Nieuw, modern en ideaal voor het verlichten van  bijvoorbeeld looproutes. Deze wandcontactdoos zal letterlijk opvallen in het donker. In de series B.3, B.7, Q.1, Q.3, K.1, K.5 en Arsys is nu een wandcontactdoos met verlichting beschikbaar.  

  Speciale programma's 

  Serie 1930

  De Berker Serie 1930 is afgekeken van de stijl van het functionele Bauhaus design. Dit is een klassiek moderne lijn en  is de perfecte verbinding van innovatieve techniek met tijdloos design. Ook leverbaar gemaakt van echt porselein: Serie 1930 Porzellan made by Rosenthal.

  Meer informatie 

  Glasserie

  Het zakelijke design en de transparantie van echt glas ondersteunen uw klanten optimaal in hun wens om een buitengewone interieurvorm te kunnen creëren.

  Meer informatie  

  Let op: de volgende 4 schakelaars zijn niet voor conventioneel gebruik; alleen geschikt voor KNX  

  Berker B.IQ (KNX)

  In Berker B.IQ wordt creativiteit gecombineerd met intelligente techniek. Met dit design tastsensor kunnen tot vier KNX-functies worden gecombineerd en intelligente huizen op eenvoudige wijze worden aangestuurd.

  Meer informatie 

  Berker TS (KNX)

  Een buitengewoon design, gecreëerd voor bijzonder vormgevingswensen. Met het edele glasoppervlak, ook met ingeslepen facetten, past de Berker TS perfect in ieder veeleisend interieur.

  Meer informatie

  Berker TS crystal / crystall ball (KNX)

  Zo verschillend kan schakelen zijn. Met een verfijnd platform en bijzondere  schakelknoppen gemaakt van Swarovskikristallen is deze schakelaar een prachtige parel onder de schakelaars. In deze lijn vind u schakelaars gemaakt met CRYSTALLIZED™-Swarovski Elements . Deze schakelaars:  de ''Berker TS Crystal Ball“ en ''Berker TS Crystal“  verfijnen iedere omgeving.

  Meer informatie 

  TS sensor (KNX)

  Understatement is een kunst, en de Berker TS sensor perfectioneert deze. Tot acht functies gaan verscholen achter het pure, bijna vlakke glasoppervlak, dat indien gewenst, kan worden voorzien van een individueel opschrift. Een aanraking is voldoende om licht, verwarming of jaloezie aan te sturen. Op die manier biedt deze een maximum aan mogelijkheden, maar blijft toch zo minimalistisch mogelijk.

  Meer informatie 

  Opbouwprogramma's  

  Opbouw

  Een optimale oplossing voor de installatie in droge ruimten.

  Meer informatie 

  Aquatec

  Het spatwaterdichte opbouwprogramma Aquatec IP44 in functioneel design is overal de optimale oplossing wanneer uit veiligheidsoverwegingen installatieapparatuur in de beschermingsklasse IP44 noodzakelijk is.

  Meer informatie 

  ISO-Panzer

  ISO-Panzer IP44 / IP66 is een lijn met waterafstotende/waterdichte opbouwdelen voor extreme omstandigheden. Dit is gemaakt  van speciale materialen die hiertegen bestand zijn.

  Meer informatie 

  Inbouwprogramma's 

  WG-UP IP44

  De spatwaterdichte lijn WG-UP IP 44 is goed geschikt voor gebruik in garages, zwembaden, keukens- en servicegebieden, laboratoria en buitenshuis (bijv. balkon, terras).

  Meer informatie 

  Integro Flow

  Heldere, edele vormen en de kleinste afmetingen: dat zijn de stralende eigenschappen van de Berker-lijn Integro Flow.

  Lees meer 

  Berker e-catalogus.

  Momenteel zijn de Berker-producten nog niet opgenomen in de Hager e-catalogus. Wij verwijzen u graag naar de Berker e-catalogus. 

  Ga naar de Berker e-catalogus

 • Elso

  Wij leveren een groot assortiment spatwaterdicht  schakelmateriaal van Elso. 

  Zij produceren en bieden kwalitatief  een sterk maar goedkoop product aan.
  Doordat de omstandigheden buiten “zwaar ”kunnen zijn, test Elso hun producten uitvoerig. 

  Naast Elso spatwaterdicht schakelmateriaal zijn zij ook verkrijgbaar in de volgende merken zoals: Peha,Jung,Busch&Jaeger en een eigen “ low budget” lijn.

 • Spatwaterdicht

  Goedkoop-elektra biedt naast haar bekende A-merken spatwaterdicht schakelmateriaal ook nog een eigen lijn aan.

  Deze opbouw spatwaterdicht schakelmateriaal heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
  Door voor dit spatwaterdicht schakelmateriaal  te kiezen, kunt u uw kosten laag houden en tevens een hoog kwalitatief sterk spatwaterdicht schakelmateriaal plaatsen.

  Wilt u het gebruik van spatwaterdicht schakelmateriaal plaatsen in een ruimte waar er een grote kans is van stoten en/of belasting van het spatwaterdichte schakelmateriaal,

  dan raden wij u de merken: Jung,Peha of  Busch&Jaeger aan deze spatwaterdicht schakelmateriaal is van zeer hoge kwaliteit.

 • Opbouw

  Zoekt u opbouw schakelmateriaal?

  Goedkoop-elektra heeft een uitgebreid assortiment opbouw schakelmateriaal.
  Wij leveren opbouw schakelmateriaal van de merken Jung, Busch&Jaeger, Berker, Gira, Peha en ABL.

  Tevens hebben wij oop opbouw schakelmateriaal in IP44 of hoger.
  Deze zijn dus tevens geschikt om buiten te monteren.

   

 • Perilex

  Het Perilex-systeem wordt slechts toegepast in kleinere bedrijven (bakkerijen, horeca, et cetera), de gezondheidszorg (ziekenhuizen, laboratoria) en de woningbouw voor het aansluiten van bijvoorbeeld ovens en elektrische kookplaten.

  De aansluitingen van elektromotoren aan dit systeem is niet raadzaam vanwege de onzekerheid over de draairichting. In de industrie en de bouw is het systeem nooit doorgebroken omdat de 60309-2 stekkers veel robuuster zijn dan Perilex en omdat de 60309-2 stekkers ook buiten gebruikt mogen worden. Sinds 1 januari 1975 mogen de Perilex-stekers niet meer in nieuwe installaties in de industrie toegepast worden, echter nog wel in huishoudens, gezondsheidszorg en de kleinere bedrijven. De voordelen van het Perilex-Systeem ten opzichte van CEE stekkers zijn de compacte bouwwijze en de eenvoudige reiniging.

  In de woningbouw wordt de perilex contactdoos vooral gebruikt voor;het aansluiten van de voeding van een mechanische ventilatie met 3 standen. De nul wordt dan op de "N" klem aangesloten, de vaste voeding op "L1" voor ventilatiestand laag, de geschakelde voeding voor ventilatiestand midden op klem "L2" en de geschakelde voeding voor ventilatiestand hoog op klem "L3".

  • het aansluiten van een kookplaat op 2 fasen en 2 nullen (2x230V kookgroep). Deze aansluiting is niet gestandaardiseerd en zal dus altijd met een tweepolige spanningszoeker gemeten moeten worden voordat een kookplaat aangesloten wordt. Vaak wordt echter aangehouden: klem "N" voor de eerste nul, klem "L1" voor de tweede nul, en klem "L2" en "L3" voor de beide fasen. Echter ook komt voor: klem "N" voor de eerste nul, klem "L2" voor de tweede nul, en klem "L1" en "L3" voor de beide fasen. Daarom voor het aansluiten van het kooktoestel altijd eerst de aansluiting in de wandcontactdoos meten.
  • het aansluiten van een kookplaat op 3 fasen en 1 nul (krachtgroep).

  (de aardleiding in bovenstaande situaties altijd aan te sluiten op het aardcontact PE)

 • Vloer stopcontacten

  Overzicht van ABL vloerstopcontacten.

  ABL-Sursum 1-voudig vloerstopcontact: 1471-062 
  ABL-Sursum 2-voudig vloerstopcontact: 1632-490
  ABL-Sursum leeg vloerstopcontact: 1632-497

 • Merten
per pagina
Toont 1 - 30 van de 90 items

Het gemak van een ruime keuze

U HEEFT KEUZE UIT DUIZENDEN PRODUCTEN VAN TIENTALLEN LEVERANCIERS EN MERKEN

GOEDKOOP-ELEKTRA LEVERT UITLSUITEND TOPMERKEN. WIJ BIEDEN U EEN RUIM ASSORTIMENT MET PRODUCTEN DIE AAN HOGE KWALITATIEFE EISEN VOLDOEN.

BEKIJK ALLE MERKEN & LEVERANCIERS SPECIALE WENSEN?
company-logo

Wij waarborgen en streven altijd naar een

DE BESTE
KWALITEIT & SERVICE

WIJ LUISTEREN NAAR DE WENSEN VAN ONZE KLANTEN. VELE GINGEN U VOOR EN WIJ BEDANKEN HUN VOOR DE MOOIE BEOORDELINEN, WIJ STREVEN NAAR EEN UITSTEKENDE SERVICE EN LAGE PRIJZEN.

9.1

De waardering van Goedkoop-Elektra.nl bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 824 reviews.