Elektromaterialen

Fabrikanten

Nieuwsbrief

Lampen

Lampen komen er in allerlei verschillende maten en varianten.

De afgelopen jaren zien we dat vrijwel alle verlichting die er is LED verlichting is.
Wij verkopen vrijwel alle verlichting van het merk Philips, Norton, Megaman en Nova, wel leveren wij op bestelling de merken Sylvania, SLV en macbright.
U kunt LED verlichting krijgen in warm wit (830 /...

Lampen komen er in allerlei verschillende maten en varianten.

De afgelopen jaren zien we dat vrijwel alle verlichting die er is LED verlichting is.
Wij verkopen vrijwel alle verlichting van het merk Philips, Norton, Megaman en Nova, wel leveren wij op bestelling de merken Sylvania, SLV en macbright.
U kunt LED verlichting krijgen in warm wit (830 / 3000K) in het koel wit (840 / 4000K) ook zijn er andere minder kleuren zoals extra warm wit (827 / 2700K) en daglicht (865 / 6500K).

Megaman levert vrijwel al hun verlichting in 2800K. Deze leverancier heeft een groot assortiment LED verlichting geschikt voor thuis tot in uw horeca gelegenheid.
Kijk hier voor de Megaman site.

Mocht u vragen hebben over een specifiek type  lamp en u kunt deze niet vinden op onze website dan raad ik u aan een mail te sturen naar info@goedkoop-elektra.nl

Kijk op de volgende link voor groepenkasten: https://goedkoop-elektra.nl/208-groepenkast-kopen

Kijk hier voor schakelmateriaal.

Kijk hier voor draad en kabel.

Meer

Lampen Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Halogeen lampen
 • LED lampen
 • Spaarlampen
 • Eco classic
 • Gasontladingslampen
 • Tl-buizen
 • Pl-lampen
  Hier vind u de Compact Fluorescentie lampen. De Compact Fluorescentie lampen zijn eigenlijk een soort spaarlampen die lang mee gaan en weinig verbruiken voor het licht wat ze geven. Deze bestaan uit een hoop verschillende soorten, wattages, fittingen, kleuren en lengtes.Voor eigenlijk elke Compact Fluorescentie lamp geldt dat je niet zo maar kan overstappen van bv plc 18 watt 830 naar plc 10 wat 830 daar zit namelijk een ander type fitting op.Dit heeft allemaal te maken met de VSA (voorschakelapparaat) u kunt altijd kijken op uw VSA of hij meerder wattages kan voorzien. De meeste Compact Fluorescentie lampen zijn in drie kleuren leverbaar 827 staat voor extra warm wit, 830 staat voor werklicht en 840 staat voor spierwit licht. Mocht u hier niet uitkomen dan helpen wij u daar graag bij.
 • Gloeilampen op is op
  Omdat de meeste gloeilampen al een paar jaar niet meer gemaakt mogen worden hebben wij nog voorraad ingekocht. Als u nog niet tevreden bent met de spaarlampen / ledlampen dan kunt u nu nog een voorraad aanleggen van de Gloeilampen die u nu nog in huis heeft. Komt u er niet uit mail of bel ons even. Gebruik onderstaande filters om tot uw juiste keuze te komen.
 • Thornlampen
 • LED strips
 • Verloop fittingen

Het gemak van een ruime keuze

U HEEFT KEUZE UIT DUIZENDEN PRODUCTEN VAN TIENTALLEN LEVERANCIERS EN MERKEN

GOEDKOOP-ELEKTRA LEVERT UITLSUITEND TOPMERKEN. WIJ BIEDEN U EEN RUIM ASSORTIMENT MET PRODUCTEN DIE AAN HOGE KWALITATIEFE EISEN VOLDOEN.

BEKIJK ALLE MERKEN & LEVERANCIERS SPECIALE WENSEN?
company-logo

Wij waarborgen en streven altijd naar een

DE BESTE
KWALITEIT & SERVICE

WIJ LUISTEREN NAAR DE WENSEN VAN ONZE KLANTEN. VELE GINGEN U VOOR EN WIJ BEDANKEN HUN VOOR DE MOOIE BEOORDELINEN, WIJ STREVEN NAAR EEN UITSTEKENDE SERVICE EN LAGE PRIJZEN.

9.1

De waardering van Goedkoop-Elektra.nl bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 851 reviews.