Elektromaterialen

Fabrikanten

Nieuwsbrief

Bewegingsmelders

Het verschil tussen en bewegings- en aanwezigheidsmelders ligt in de gevoeligheid van de sensoren. Aanwezigheidsmelders beschikken over duidelijk gevoeligere sensoren dan bewegingsmelders en registreren zelfs de kleinste bewegingen. De gevoelige sensoren delen het detectiekwaliteit van een aanwezigheidsmelder gelijkmatig in max. 1000 zones in. N...

Het verschil tussen en bewegings- en aanwezigheidsmelders ligt in de gevoeligheid van de sensoren. Aanwezigheidsmelders beschikken over duidelijk gevoeligere sensoren dan bewegingsmelders en registreren zelfs de kleinste bewegingen. De gevoelige sensoren delen het detectiekwaliteit van een aanwezigheidsmelder gelijkmatig in max. 1000 zones in. Net zoals een schaakbord wordt zo het complete detectiekwaliteit in zones onderverdeeld. Zelfs minimale wijzigingen van het warmtebeeld, zoals het indrukken van een toets op het toetsenbord in een grote kantoorruimte, worden geregistreerd. Een bewegingsmelder verandert daarentegen alleen op grotere veranderingen van het warmtebeeld.

Meer

Bewegingsmelders Er zijn geen producten in deze categorie.

Het gemak van een ruime keuze

U HEEFT KEUZE UIT DUIZENDEN PRODUCTEN VAN TIENTALLEN LEVERANCIERS EN MERKEN

GOEDKOOP-ELEKTRA LEVERT UITLSUITEND TOPMERKEN. WIJ BIEDEN U EEN RUIM ASSORTIMENT MET PRODUCTEN DIE AAN HOGE KWALITATIEFE EISEN VOLDOEN.

BEKIJK ALLE MERKEN & LEVERANCIERS SPECIALE WENSEN?
company-logo

Wij waarborgen en streven altijd naar een

DE BESTE
KWALITEIT & SERVICE

WIJ LUISTEREN NAAR DE WENSEN VAN ONZE KLANTEN. VELE GINGEN U VOOR EN WIJ BEDANKEN HUN VOOR DE MOOIE BEOORDELINEN, WIJ STREVEN NAAR EEN UITSTEKENDE SERVICE EN LAGE PRIJZEN.

9.1

De waardering van Goedkoop-Elektra.nl bij Kiyoh Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 824 reviews.